Propagácia predajne sortiment predajne - Štofilová, Jana
Orientácia predajní na zákazníkov. Prispôsobenie vonkajšej i vnútornej úpravy predajne pre úspešný predaj: architektúry jednotky, vstupných priestorov, výkladných skríň, označenia predajne a parkovacích plôch. Rozdelenie predajní z hľadiska realizácie obratu, šírky a hĺbky sortimentu a veľkosti sortimentu. Predajne potravín s iným tovarom.