Riadenie a kontrola zásob - Rážová, Milena
Meranie rýchlosti pohybu zásob. Rôzne metódy stanovenia optimálneho množstva zásob. Metóda týždenných dodávok a metóda pomeru zásob k tržbám. Finančné ukazovatele zásob.