Mastering Management
Vplyv kultúrnej rozmanitosti na pracovisku. Formy diskriminácie v organizácii. Ohodnotenie aktív: prípadové štúdie z ropného a plynárenského priemyslu. Výskum trhov. Postavenie organizácií v globálnej ekonomike. Ekonomika proximity. Prechod európskych výrobných firiem na panregionálnu organizáciu.