Priame zahraničné investície v bankovníctve na Slovensku - Hošková, Adela
Zovšeobecnenie poznatkov získaných z prieskumu v zahraničných bankových ústavoch na Slovensku. Riziká, podmienky a výhody finančného podnikania. Klienti a produkty zahraničných bánk. Hodnotenie úrovne bankovníctva na Slovensku predstaviteľmi zahraničných bankových inštitúcií. Odporúčania pre vývoz slovenského kapitálu do bankovníctva v cudzine.