Flughafen Schwechat nie je iba letiskom - Pinter, Gejza
Kvalita služieb letiska vo Schwechate. Počet cestujúcich a nové služby Letiska M. R. Štefánika v Bratislave. Schengenský dohovor. Rezervácia leteniek v systéme Galileo v bratislavskej agentúre Alex. Ubytovacie služby francúzskej skupiny Accor.