Maloobchod bez predajní - Luptáková, Oldřiška
Výhody priameho predaja pre národné hospodárstvo. Výhody a riziká pre zákazníka. Obrat na Slovensku, v západnej Európe a na celom svete. Združenie priameho predaja Slovenskej republiky. Problémy etiky.