Profit leasing
Lízingový obchod na Slovensku a legislatívne podmienky. Objem lízingu osobných a ľahkých úžitkových automobilov v SR. Typy lízingových spoločností. Uzavretie zmluvy. Poistenie vozidla obstaraného prenájmom. Nedostatky v legislatíve pri prenájme nehnuteľností. Objem lízingu nehnuteľností v európskych krajinách v r. 1997. Kúpa tovaru na splátky. Rozhovor s riaditeľom T.O.P. Auto Bratislava, a.s. o pozícii Volva na Slovensku.