Najstarší úver je hypotekárny omeškávanie právnych úprav spomaľuje transformáciu - Múčková, Viktória
Návrat hypotekárneho úveru na bankové trhy transformujúcich sa krajín SVE. Podstata systému hypotekárnych záložných listov. Nemecký systém hypotekárneho bankovníctva. Spoločné črty noriem upravujúcich problematiku hypotekárneho bankovníctva v krajinách SVE.