Ruský elektrárenský sektor je neefektívny - Guniš, Roman
Príčiny nepriaznivého stavu ruského elektrárenského sektora. Najväčší výrobcovia elektrickej energie v Rusku. Potreba investícií zo zahraničia. Obchodovanie s elektrinou na veľkoobchodnom trhu FOREM. Platobná kríza ruských elektrárenských spoločností. Krátkodobé a dlhodobé ciele ruskej vlády na zlepšenie situácie v priemysle.