Slovenská republika a kapitálový trh Európskej únie - Baláž, Vladimír
Hlavné trendy vývoja na kapitálových trhoch vyspelých štátov. Kľúčové legislatívne dokumenty EHS, neskoršie EÚ, v oblasti finančných služieb - direktívy pre bankovníctvo a trh cenných papierov. Kapitálový trh v ekonomike SR a jeho perspektívy.