Vzduch ako ekonomický priestor - Veteška, Viliam
Prezentácia Slovenských aerolínií (SA), a.s. na 30. zhromaždení HNclubu. Letecká doprava pred a po rozdelení ČSFR. Vznik SA a počiatočné problémy s prevádzkou. Súčasná situácia SA. Postavenie na trhu. Zapájanie SA do ekonomického života spoločnosti. Portfólio akcionárov SA a predpokladaný počet cestujúcich do roku 2000.