Strukturální aspekty transformace ekonomiky ČR - Lašek, Josef
Rôzne ciele postupného procesu transformácie svetového hospodárstva. Cieľové riešenie transformácie centrálne plánovaných ekonomík. Podstata a obsah systémových a inštitucionálnych zmien centrálne plánovaných ekonomík. Štrukturálne aspekty transformácie ČR. Odvetvová reštrukturalizácia priemyslu v ČR.