Ozeta, a.s., odevné závody Trenčín - analýza spoločnosti vývoj obchodovania s akciami spoločnosti
Analýza spoločnosti Ozeta, a.s. Predmet činnosti. Obchodná situácia. Finančná situácia. Vývoj kurzu akcií. Celkový objem obchodov s akciami spoločnosti.