Poptávka po dovozu potravin z rozvojových a transformujících se zemí - Janda, Karel
Agrárne obchodné vzťahy Českej republiky medzi transformujúcimi sa a rozvojovými krajinami. Teritoriálna skladba agrárneho zahraničného obchodu ČR. Teoretický model dovozného dopytu. Regresívny model a empirické výsledky. Ekonometrická analýza dopytu po dovozoch potravín z transformujúcich sa krajín.