Zmluva o prevode obchodného podielu v s.r.o. a daň z príjmov - Fekete, Imrich
Zmluva o prevode obchodného podielu ako osobitný zmluvný typ. Ustanovenie par. 115 Obchodného zákonníka. Formálne náležitosti zmluvy o prevode obchodného podielu. Obsahové náležitosti zmluvy. Predkupné právo na obchodný podiel. Účinnosť zmluvy o prevode obchodného podielu. Daň z príjmov z predaja obchodného podielu.