Slovakofarma, a.s. Hlohovec - analýza spoločnosti vývoj obchodovania s akciami spoločnosti
Analýza spoločnosti Slovakofarma, a.s. Hlohovec. Predmet činnosti. Obchodná situácia. Finančná situácia. Vývoj kurzu akcií. Celkový objem obchodov s akciami spoločnosti.