Politická ekonomie Davida Ricarda - Holman, Robert
Ricardo a politická ekonómia rozdeľovania. Teória diferenciálnej renty a teória existenčného minima. Peňažný model a Ricardova teória rozdeľovania. Pracovná teória hodnoty ako nástroj k vysvetleniu rozdelenia medzi mzdou a ziskom.