Vývoj zahraničního obchodu a platební bilance České republiky, Maďarska a Polska - Tomšík, Vladimír
Analýza vývoja zahraničného obchodu Českej republiky, Maďarska a Poľska v období rokov 1990-1996. Politické a ekonomické zmeny v rokoch 1990-1996 v uvedených krajinách. Vývoj ich platobnej bilancie. Komparácia vývoja zahraničného obchodu v porovnávaných krajinách.