Textilný a odevný priemysel analýza odvetvia
Textilný a odevný priemysel v ekonomike SR. Stále pretrváva kríza textilného a odevného priemyslu - zánik trhov RVHP, rozpad veľkovýrobnej siete. Dynamika vývoja exportu do krajín EÚ. Charakteristika najvýznamnejších podnikov odvetvia: Maytex, a.s., Merina, a.s., Ozeta, a.s.