Čo je nové v daňovo-právnej legislatíve - Rendek, Peter
Zmluvy vzťahujúce sa na štatút ozbrojených síl medzi štátmi Severoatlantickej zmluvy a štátmi zúčastnenými v Partnerstve za mier. Čiastka 130 a 131 č. 324/1997 Z.z. a 325/1997 Z.z. Prevod majetku štátu na iné osoby uvádza čiastka 132, č. 326/1997 Z.z.