Expandujúca Senická mliekareň - Kušnír, Peter
Finančná analýza Senickej mliekarne, a.s. Profil spoločnosti. Swot analýza. Ekonomické a finančné ukazovatele hospodárskych výsledkov. Štruktúra akcionárov. Obchodovanie s akciami.