Aktivity Slovensko-amerického podnikateľského fondu - Ribanská, Iveta
Slovensko-americký podnikateľský fond (SAEF) je spoločnosť, ktorej cieľom je investovať do rozvoja perspektívnych súkromných slovenských podnikov. Fond investuje finančné prostriedky formou úveru, kapitálového vkladu, poskytuje poradenstvo a školenia. Priame investície SAEF. Americký úverový program - program spoločných úverov s Poľnobankou, a.s.