Program obnovy dediny - Hudcovská, Jelena
Program obnovy dediny v západnej Európe je známy už vyše dvadsať rokov. Slovensko sa k tomuto programu prihlásilo v r. 1991 uznesením slovenskej vlády č.395/1991, na základe ktorého sa program obnovy dediny začal realizovať. Základné ciele programu obnovy dediny. Aktualizácia 1996 - aktualizovaný program obnovy dediny v r. 1997 uznesením č. 222.