Odpisy a daň z pridanej hodnoty - Jánoš, Daniel
Stanovenie vstupnej ceny pre účely odpisovania hmotného a nehmotného majetku. Teória a vzorové príklady. Vstupná cena a odpočet DPH pri novej registrácii daňovníka za platiteľa DPH. Vstup pri novej registrácii a jej zrušenie.