Predaj a darovanie cenných papierov pod daňovým drobnohľadom - Mäsiarová, Terézia
Vymedzenie sústavy cenných papierov podľa zákona č. 204/1997 Z.z. Prevod cenných papierov. Odplatný prevod cenných papierov a daňová povinnosť. Bezodplatný prevod cenných papierov resp. ich darovanie.