Komentár k "Smernici o transferovom oceňovaní pre nadnárodné spoločnosti a správu daní" - Burák, Emil
Smernice a odporúčania Rady OECD pre transferové oceňovanie a nadnárodné spoločnosti. Zdaňovanie podľa zdroja a podľa rezidenta. Ciele prijatých daňových princípov. Hľadanie rovnováhy medzi záujmami daňovníkov a daniarov (správy daní). Charakteristika obsahu smernice.