Zákon č. 70/1998 Z.z. z 11. februára 1998 o energetike...
Úplné znenie zákona č. 70/1998 Z.z. z 11. februára 1998 o energetike a o zmene zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní (Živnostenský zákon) v znení neskorších predpisov. Dôvodová správa k zákonu č. 70/1998 Z.z.