Obchod - Janků, Jana
Z obsahu: Slovenský obchod stojí pred nevyhnutnou etapou koncentrácie trhu. Slovenskí obchodníci majú vzor v Európskej únii. Jednoty, spotrebné družstvá si upevňujú postavenie na trhu. Príchodu zahraničných reťazcov nemožno zabrániť, dá sa naň len pripraviť. V českej obchodnej sieti sa už koncentrácia začala.