Vláda SR si na zahraničných trhoch v troch menách požičiava vyše 25 miliárd korún - Kovalčík, Ján
Vláda SR prostredníctvom Nomury emituje dlhopisy v objeme 300 mil. USD, 600 mil. DEM a 15 mld. JPY. Doba splatnosti dlhopisov v dolároch a markách je päť rokov, v jenoch tri roky. Výnosy z obligácií plánuje vláda SR použiť na financovanie výstavby diaľnic. Riziková marža pri obchodovaní so slovenskými dlhopismi. Ratingová agentúra IBCA pripomína spomalenie demokratických reforiem vládou SR.