Rizikový manažment a kalkulácia cien v stavebníctve - Háp, Ivo
Uplatňovanie manažmentu rizika v procese riadenia podnikateľských subjektov v oblasti stavebníctva. Zdroje rizikových faktorov. Rizikovosť podnikania v stavebníctve. Kalkulácia ponukovej ceny. Metodika manažmentu rizika. Spôsoby kvantifikácie rizík v stavebníctve. Metódy ako rizikovým situáciám predchádzať.