Zákon o dani z nehnuteľností - výklad zmien - Sivák, Rudolf, 1955-
Novelizácia zákona o dani z nehnuteľností /zákon č. 182/1993 Z.z./. Vymedzenie základných pojmov: byt, bytový dom, nebytový priestor, spoločné časti domu, spoločné zariadenia domu. Okruh oslobodení od dane.