Podlieha koncentrácia kontrole PÚ SR? - Gajdoš, Martin
Úlohou PÚ SR v zmysle zákona č. 188/1994 Z.z. o ochrane hospodárskej súťaže je vykonávať dozor nad procesom ekonomického spájania sa podnikateľov, nad koncentráciami.