Význam a podpora malopodnikateľského sektora v Európskej únii a v Slovenskej republike z pohľadu zamestnanosti - Azudová, Ľubica
Daňové zaťaženie, legislatíva a administratívne bariéry rozvoja súkromného podnikania. Postavenie a podpora malého a stredného podnikania v krajinách Európskej únie. Iniciatívy Európskeho spoločenstva na podporu malopodnikateľského sektora. Zmeny v štruktúre podnikovej sféry v SR. Podpora malého a stredného podnikania v SR.