Trendy vývoja na trhu práce v krajinách Európskej únie - Rievajová, Eva
Reštrukturalizácia ekonomiky a nezamestnanosť. Zamestnanosť v krajinách Európskej únie. Miera nezamestnanosti v porovnávaných krajinách Európskej únie. Vývoj podielu dlhodobo nezamestnaných z celkového počtu nezamestnaných v krajinách Európskej únie.