Talianske sú skvelé, domáce lacnejšie a dobré cestoviny sa výdatne podieľajú na obrate predajne
Dôvody obľuby cestovín u spotrebiteľov. Spôsob sušenia cestovín a ich zloženie. Výroba cestovín na Slovensku. Potravinový kódex. Kam umiestniť cestoviny v predajni.