Hospodárske výsledky nefinančných organizácií v SR - Oberhauser, Ján Artur
Vývoj a tvorba hospodárskeho výsledku nefinančných organizácií SR v roku 1997. Štruktúra tvorby hospodárskeho výsledku. Rozdelenie nefinančných organizácií podľa počtu zamestnancov a ich hospodársky výsledok. Úroveň rentability nákladov v roku 1997.