Niektoré súvislosti ekonomického vývoja v západnej Európe - Oberhauser, Ján Artur
Ázijský efekt a konvergencia úrokových sadzieb ako základné faktory ekonomického vývoja v západnej Európe. Prognóza vývoja hrubého domáceho produktu a salda štátneho rozpočtu vo vybraných krajinách západnej Európy. Prognóza vývoja zahraničného a domáceho dopytu. Diferencovanosť rastových tendencií.