Novelizácia vyhlášky o oslobodení tovaru od dovozného cla...
Komentár k novelizácii vyhlášky o oslobodení tovaru od dovozného cla po pristúpení Slovenskej republiky k Bejrútskej dohode, Florentskej dohode a k protokolu k Florentskej dohode. Úplné znenie vyhlášky MF SR č. 17/1994 Z.z. o oslobodení tovaru tovaru od dovozného cla v znení vyhlášky č. 122/1995 Z.z. a vyhlášky č. 5/1998 Z.z. Prílohy k vyhláške č. 1-17.