Medzinárodný rozhodcovský súd Hospodárskej komory Rakúska, Viedeň - Melis, Werner
Medzinárodný rozhodcovský súd Hospodárskej komory Rakúska (rozhodcovský súd) začal svoju činnosť 1.1.1975. Všeobecná charakteristika rozhodcovského súdu. Charakteristika jednotlivých článkov Rozhodcovského poriadku. Orgány a organizácia. Rozhodcovia. Rozhodcovské konanie. Vymenovanie a ustanovenie rozhodcov. Uskutočnenie konania. Rozhodcovský nález. Trovy konania. Zmierovacie konanie.