Drukosu vzrástol obrat a mierne poklesol zisk - Hrúz, Juraj
Činnosť firmy Drukos, s.r.o. Banská Bystrica - obchod, leasing, výroba, projektová a stavebná činnosť. Obchodná činnosť spoločnosti. Obchodná sieť Drukosu. Nárast obratu a mierny pokles zisku v r. 1997. Negatívne vplyvy, ktoré vznikli činnostou štátu pre Drukos. Vybrané hospodárske ukazovatele Drukosu.