Význam prejudiciálneho konania v práve Európskej únie - Hamala, Roman
Úloha Európskeho súdneho dvora v procese zbližovania právnych poriadkov členských krajín Európskej únie. Prejudiciálne konanie a postavenie Európskeho súdneho dvora a národných súdov v tomto konaní. Účinok rozhodnutia Európskeho súdneho dvora.