Přechod na strategii cílování inflace - Šmídková, Kateřina
Objasnenie východísk novej stratégie cieľovania inflácie. Rozhodovanie o novej stratégii po zmene kurzového režimu. Zahraničné skúsenosti s uplatnením stratégie cieľovania inflácie. Stanovenie inflačného cieľa. Spôsob uplatnenia stratégie.