Výpoveď nájmu bytu jeden zo spôsobov zániku nájmu bytu - Machyniak, Ivan
Osobitné ustanovenie Občianskeho zákonníka o nájme bytu. Forma právneho úkonu výpovede nájmu bytu. Kto je oprávnený dať výpoveď nájmu bytu. Náležitosti výpovede nájmu bytu. Prenajímateľ bytu. Výpovedná lehota. Výpovedný dôvod. Privolenie súdu k výpovedi nájmu bytu. Zánik nájmu bytu.