Současný stav cestovního ruchu v České republice - Kašná, Viktorie
Zmena politického a hospodárskeho systému priniesla v ČR nové možnosti i cestovnému ruchu. Zahraničný cestovný ruch v Česku. Úloha a význam cestovného ruchu. Rozvoj cestovného ruchu v ČR.