Katastrálne konanie a mimoriadne opravné prostriedky - Beneč, Štefan
Výklad ustanovenia zákona NR SR č. 162/1995 Z.z. o katastri nehnuteľností a o zápise vlastníckych a iných práv k nehnuteľnostiam (katastrálny zákon). Zákon v par. 31 ods. 5 ustanovuje, že proti rozhodnutiu o povolení vkladu práva nemožno podať odvolanie.