Luganský dohovor - ako ďalej? - Košičiarová, Soňa
Právna regulácia ochrany životného prostredia. Medzinárodné zmluvy zamerané na ochranu životného prostredia. Systém environmentálnej právnej zodpovednosti. Obsah a význam luganského dohovoru.