Možnosti Slovenska na španielskom trhu cestovného ruchu - Sutóris, Ivan
Cieľavedomá ponuka cestovného ruchu Slovenska v jednotlivých štátoch predpokladá analýzu trhu cestovného ruchu daného štátu. Možnosti Slovenska na španielskom trhu cestovného ruchu. Analýza základných podmienok trhu cestovného ruchu Španielska.