Marketing mestského cestovného ruchu v anglickom Yorku - Hiadlovská, Magdaléna
York - stredisko mestského cestovného ruchu na severe Anglicka. Kancelária cestovného ruchu v Yorku, vznikla pred desiatimi rokmi, a jej poslaním je marketing mesta ako cieľového miesta cestovného ruchu. Spoločné iniciatívy podnikateľov v meste.