Metodika Panelu domácností u evropského společenství - Verma, Vijay
Hlavné aspekty metodiky pre Panel domácností európskeho spoločenstva. Panelový model. Výber vzorky, váženie. Iteračné proporcionálne ladenie. Váženie domácností pre úpravu rozdelenia osôb. Axiálne váženie. Hodnotenie údajov a analýza.