Cílování inflace a peněžní zásoby při exogenních šocích komparace z pohledu modelu AS-AD-NX - Mandel, Martin
História menovej politiky. Monetaristický transmisný mechanizmus a jeho systémové problémy (cieľovanie peňažnej zásoby). Cieľovanie inflácie a jeho systémové problémy. Cieľovanie inflácie a monetaristický transmisný mechanizmus pri exogénnych šokoch a nerovnovážnych situáciách.